builderall Nagyon sok vendgem volt, jlreztem magam a b?rmben, nap mint nap sikerlmnyeim voltak, de egyszer azon vettem szre magam, hogy a hnap vgn alig brom kifizetni az zleti kltsgeimet, meg a szmlimat. Megnztem mirt van ez gy, s rjttem, hogy alacsonyak az raim.

Ekkor negyven ves voltam. ltem este zrs utn az zletben, s azon gondolkoztam, hogy mi lesz, ha felemelem az rakat, s elmaradnak a vendgeim? Nagyon a szvemhez n?ttek sok

mindent tudok rluk, s ?k is rlam olyanok, mint a bartaim, mi lesz akkor?

Tovbb gondolkoztam, s arra jutottam, hogy ha nem emelem fel az rakat, akkor gy is gy is tnkre megyek, ha felemelem, de nem jnnek, akkor mg nem vagyok olyan reg, hogy valami ms szakma utn nzek. Hossz vvds utn dntttem.

tgondoltam, hogy mi lenne az az remels, ami utn n jl reznm magam. Nem kellene h vgn szmolgatni a fillreket. Maradna annyi, hogy meg tudjak engedni magamnak egy kt ?luxust?.

Felemeltem az raimat 40 szzalkkal.

Vrtam, hogy mi lesz. Nem trtnt semmi. A vendgeim nagy rsze simn kifizette az j rat. Nhnyan maradtak csak el. Azok, akik klnben is elmaradtak volna. Szerintem mindenkinek van ilyen vendge.

Ez a trtnet az vvdsomrl szlt, de biztos te is voltl, vagy ppen most vagy ilyen helyzetben.

A Te szakmai sikereidrt!

Marsi Lszl ? Hajvg